Back to Top

De ballonnenboog

Voor een ballonnenboog gebruiken wij uitsluitend de allerbeste professionele ballonnen. En dat zie je terug in een prachtige ballonnenboog. De ballonnen zijn mooi egaal van kleur en hebben de mooie bolle vorm. De ballonnenboog wordt gemaakt met biologisch afbreekbare ballonnen.

Een ballonnenboog zorgt voor een heugelijk onthaal, een warm welkom. Uw evenement trekt de aandacht.

Er is bij ons keuze uit veel verschillende kleuren ballonnen. Ook parelmoer en metallic kleuren zijn natuurlijk mogelijk. Een standaard ballonnenboog kan uit maximaal 4 kleuren bestaan. Wilt u meer kleuren verwerken of heeft u zelf ideeën? Dat is geen probleem, wij maken graag een offerte op maat. De Ballonnen zijn een natuurproduct, ze kunnen redelijk tegen vrieskou. De zon is de grootste vijand voor ballonnen. Neem ‘s zomers liever geen donkere kleuren, deze worden sneller warm.

Bezorgen en gebruik van de ballonnenboog.

Een ballonnenboog wordt door ons kant en klaar op locatie bezorgd. Vele afmetingen zijn mogelijk. De boog wordt standaard geleverd met een stabiel frame met zware voeten. Bij normale weersomstandigheden is vastzetten niet nodig en kunt u de boog eenvoudig met 2 personen naar binnen en naar buiten zetten.

Standaard prijzen :

Ballonnenboog (enkele deur) 5 meter lang € 75.00
Ballonnenboog (dubbele deur) 6 meter lang € 85.00
Ballonnenboog Mega lengte: 7 meter lang , hoogte 2,50 meter € 100.00

Prijzen zijn Exclusief BTW

De vermelde prijzen gelden voor standaard latex ballonnen, metallic-/chrome- of bedrukte-ballonnen etc. prijs op aanvraag.

Andere afmetingen, uitvoeringen zijn natuurlijk mogelijk. Daar maken we graag een op maat gemaakte offerte voor.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: