Back to Top

Veel gestelde vragen……..

Q: Uit hoeveel kleuren ballonnen kan ik kiezen?

A: Onze leverancier heeft een heel groot assortiment, vrijwel alle denkbare kleuren zijn mogelijk.In een ballonnenboog kunnen maximaal 4 verschillende kleuren verwerkt worden. Bij een ballonzuil kunt u voor het onderste gedeelte ook kiezen uit maximaal 4 kleuren en de topballonkleur is naar eigen keuze.Vaak worden de kleuren gekozen die passen bij de huisstijl (logo) van het bedrijf. Of de kleur die bij het thema past!

Q: Houdbaarheid van de ballonnen?

A: Wij houden als gemiddelde  2 tot 5 dagen buiten en 7 tot 14 dagen binnen aan (dit is afhankelijk van de weersomstandigheden)  Dit is namelijk de periode dat onze ballonnen zich mooi en sterk  houden en de decoratie de juiste uitstraling heeft, wanneer u de ballondecoratie langer laat staan zullen de ballonnen de glans en sterkte verliezen.  Let op!  Hartje zomer bij veel zon en hoge temperaturen kan het  zijn dat de ballondecoratie maar één tot twee dagen houdbaar is. Bij zeer warm weer adviseren wij lichte kleuren ballonnen te gebruiken.

Q: Vragen over Helium – decoratie?

A: Helium is een niet-brandbaar. Een standaard (latex) ballon gevuld met helium blijft 14 tot 18 uur zweven.Op verzoek kunnen wij  de ballonnen ook behandelen met Hi-float (dit is een speciale vloeistof waarmee wij de ballonnen bewerken) dan wordt de zweefduur verlengd met ongeveer 4 dagen en soms zelfs langer. Hartjesballonnen 12 inch. hebben een zweeftijd van ca. 8 uur na behandeling met Hi-float wordt de zweeftijd tot circa  1 dag verlengd .

Q: Frames/materialen/gewichten?

A: Voor ballondecoratie maken wij gebruik van verschillende materialen, zoals frames en parasolvoeten voor onze  bogen en zuilen. Ballongewichten voor heliumdecoraties. Deze zijn in bruikleen, en worden  door ons weer opgehaald (tenzij anders besproken). Bij beschadiging of verdwijning wordt dit in rekening gebracht.

Q: Kan ik losse ballonnen kopen bij jullie?

A; Wij zijn in principe geen leverancier van losse ballonnen, we houden geen grote voorraden aan, hierdoor houden we versgraad hoog. Indien voorradig kunt u altijd informeren.

Q: Ballonnen en milieu?

A: De latexballonnen die we gebruiken zijn gemaakt van het merk Sempertex en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Uit respect voor het milieu leveren wij geen ballonnen meer voor oplatingen.

Q: Ballonpilaren en windkracht?

A: De pilaren worden voor buitengebruik standaard geleverd met een stabiel frame met zware voeten. Bij normale weersomstandigheden(max. windkracht 3) is vastzetten niet nodig en kan de pilaar eenvoudig door 1 persoon naar binnen en naar buiten gezet worden.

 

%d bloggers liken dit: